欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起本 >

2020年江苏成人高考高升本《英语》模拟试题(7)

发布:2020-09-16 11:27:01   点击:

  【导读】2020年江苏成人高考即将开始,各位考生都复习了吗?江苏成考网为考生们准备了2020年江苏成人高考高升本《英语》模拟试题供考生们进行练习,希望能对考生有所帮助。

  2020年成人高考高起本《英语》模拟试题7

  1.There are about five ( ) animals at the zoo.

  A.hundred of

  B.hundreds of

  C.hundred

  D.hundreds

  答案:C
 

  2.Peter doesn’t talk much. He is a man of ( ) words.

  A.a few

  B.few

  C.little

  D.a little

  答案:B
 

  3.Mother is () with her son’s scores.

  A.pleased

  B.pleasing

  C.pleasant

  D.pleasure

  答案:A
 

  4.When you come to Beijing, I’ll () you around the city.

  A.send

  B.let

  C.visit

  D.show

  答案:D
 

  5.“Must we finish the work today?” “No, you ( ) .”

  A.mustn’t

  B.can’t

  C.don’t

  D.needn’t

  答案:D
 

  6.The trip was () and people were enjoying themselves.

  A.pleased

  B.pleasant

  C.glad

  D.joy

  答案:B
 

  7.Your rain coat is here. But where is( )?

  A.her

  B.your

  C.my

  D.his

  答案:D
 

  8.“Must I finish the work before supper?” “No, you( ).”

  A.mustn’t

  B.needn’t

  C.can’t

  D.may not

  答案:B
 

  9.By the end of last month, three English songs( ).

  A.have taught

  B.have been taught

  C.has taught

  D.had been taught

  答案:D
 

  10.I have( ) much work to do that I can’t go with you.

  A.too

  B.very

  C.so

  D.such

  答案:C

  以上是关于2020年江苏成人高考高升本《英语》模拟试题(7)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020年江苏成人高考高升本《英语》模拟试题(8)
下一篇:2020年江苏成人高考高升本《英语》模拟试题(6)

第二版底部图