欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起本 >

2020年江苏成人高考高起点英语精选试题及答案(5)

发布:2020-07-22 16:08:38   点击:

  【导读】学尔升江苏成考网为各位考生提供“2020年江苏成人高考高起点英语精选试题及答案(5)”,各位想要了解更多江苏成考模拟试题,历年成考真题敬请关注学尔升江苏成考网试题题库栏目。

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )6.—The sea is very rough today.

  —Yes, I‘ve never seen _______ before.

  A. such rough sea B. such a rough sea

  C. so rough sea D. that rough sea

  ( )7.—She‘s broken her arm again.

  —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

  A. don‘t know; has B. didn’t know; had

  C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

  ( )8.—Has the wallet been returned yet?

  —No, but we expect ______ any day now.

  A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

  ( )9.—I‘ve been told to pay the rent.

  —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

  A. must be B. may be

  C. must be paid D. must have been paid

  ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.

  A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

  ( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

  A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

  ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

  A. a topic should be selected B. a topic to be selected

  C. your topic should be selected D. select a topic

  ( )13.—I usually travel by train.

  —Why not ________ by plane for a change?

  A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

  ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

  A. closing; trembling B. closed; trembled

  C. closing; trembled D. closed; trembling

  ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.

  A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

  ( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.

  A. as B. like C. that D. all what

  ( )17.—Did we have to wait for Tom?

  —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

  A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

  ( )18. Why do you insist on ________?

  A. this to be done B. this done

  C. this being done D. this is done

  ( )19. We looked everywhere for the ________.

  A. missing watch B. missed watch

  C. watch being missed D. watch that lost

  ( )20. ______, the runners crossed the finish line.

  A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

  ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.

  A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

  ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

  — _______.

  A. So are the fish B. So the fish are

  C. Neither the fish D. Neither are the fish

  ( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

  A. that B. which C. it D. so

  ( )24. Was it last Friday ________ you met him?

  A. that B. on which C. which D. when

  ( )25. _______ might fail in the exam worried him.

  A. He B. That he C. What D. It

  ( )26.—I‘v got this really painful ear.

  —How long _______ you?

  A. does it bother B. was it bothering

  C. would it bother D. has it been bothering

  ( )27.—I started to study, but then a friend called.

  —That‘s no excuse ________.

  A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying

  ( )28.—Why was he so hot when he got home?

  —He ________.

  A. was running B. is running C. has been running D. had been running

  ( )29.—There‘s been an earthquake.

  —I know. At least a hundred people ________.

  A. were to be killed B. are said to have been killed

  C. said to have been killed D. are said to kill

  ( )30. You may invite _______ wants to go.

  A. whomever B. whoever C. which one D. people

  参考答案

  6.B 7.B 8.C 9.D 10.D

  11.D 12.D 13.D 14.D 15.C

  16.A 17.A 18.C 19.A 20.B

  21.B 22.A 23.B 24.A 25.B

  26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

  以上是关于2020年江苏成人高考高起点英语精选试题及答案(5)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020年江苏成人高考高起点《英语》模拟题及答案(1)
下一篇:2020年江苏成人高考高起点英语精选试题及答案(4)

第二版底部图