欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(4)

发布:2020-09-08 11:44:04   点击:

  【导读】2020年江苏成考的考试时间为2020年10月24日-25日。距离江苏成人高考还剩45天时间,报考了江苏成人高考的考生们可以准备复习了。下面江苏成考网为各位考生提供2020江苏成考高起专《英语》模拟试题进行练习。

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案4
 

  1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

  A. just has got married

  B. has just married

  C. was just married

  D. has just got married
 

  2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A. had to

  B. have to

  C. has to

  D. must have to
 

  3. Rarely _______ so difficult a problem.

  A. she could have faced with

  B. could have she faced with

  C. she could have been faced with

  D. could she have been faced with
 

  4. ______ a dog on the road, the car stopped.

  A. Having seen

  B. On seeing

  C. The driver seeing

  D. Seeing
 

  5. I asked my teacher _______.

  A. what courses should I take

  B. should I take what courses

  C. I should take what courses

  D. what courses I should take
 

  6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A. right away

  B. all at once

  C. all of a sudden

  D. all right
 

  7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

  A. alive

  B. living

  C. lively

  D. lived
 

  8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A. that we use

  B. as we use

  C. as we use them

  D. that we use them
 

  9. It _______ to me that he was jealous.

  A. happened

  B. took

  C. occurred

  D. felt
 

  10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A. were heated

  B. must be heated

  C. is heated

  D. be heated
 

  11. Please ______ me at the station on time.

  A. meeting

  B. to meet

  C. meet

  D. met
 

  12. _______ “hello”, he reached out his hand.

  A. Said

  B. Saying

  C. To say

  D. Say
 

  13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A. attracted

  B. tempted

  C. persuaded

  D. tended
 

  14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

  A. not until…that

  B. after…when

  C. until…then

  D. before…that
 

  15. Please telephone me half an hour _______.

  A. in charge

  B. in advance

  C. in time

  D. in front
 

  16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

  A. are

  B. is

  C. are being

  D. is being
 

  17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

  A. refer

  B. suggest

  C. recommend

  D. propose
 

  18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A. reported

  B. reports

  C. has been reported

  D. has reported
 

  19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A. as

  B. so as to

  C. so that

  D. so as
 

  20. His report on the space exploration was really ________.

  A. exciting

  B. excited

  C. excitement

  D. excitedly
 

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案4参考答案

  1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

  11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

  以上是关于2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(4)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(5)
下一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(3)

第二版底部图