欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(6)

发布:2020-09-08 11:54:58   点击:

  【导读】2020年江苏成考的考试时间为2020年10月24日-25日。距离江苏成人高考还剩45天时间,报考了江苏成人高考的考生们可以准备复习了。下面江苏成考网为各位考生提供2020江苏成考高起专《英语》模拟试题进行练习。

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案6
 

  1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

  A. the idea of her

  B. the idea of him

  C. an idea of them

  D. an idea of theirs
 

  2. The children got to the zoo after walk.

  A. half hour’s

  B. half a hour’s

  C. half an hour’s

  D. half hour
 

  3. The light was on all day long. I didn’t know who .

  A. has turned it on

  B. has turned on it

  C. had turned it on

  D. had turned on it
 

  4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

  A. neither

  B. none

  C. either

  D. all
 

  5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

  A. many time

  B. long

  C. long time

  D. much long
 

  6. Think it over, you will find a way.

  A. or

  B. and

  C. before

  D. yet
 

  7. “Where is your daughter?” “He school.”

  A. was in

  B. will be at

  C. has been to

  D. has gone to
 

  8. “How is your son today?” “He is .”

  A. very good

  B. very well

  C. a teacher

  D. kind
 

  9. John dashed back into the room and saw .

  A. what is wrong

  B. what was wrong

  C. what wrong was

  D. if was wrong
 

  10. Is this house large enough for us ?

  A. living

  B. living in

  C. to live

  D. to live in
 

  11. This computer is than that one.

  A. much expensive

  B. much more expensive

  C. most expensive

  D. the most expensive
 

  12. On the first day at work I introduced to the class.

  A. me

  B. my

  C. myself

  D. I
 

  13. There is milk in the bottle.

  A. no any

  B. not a

  C. no

  D. not many
 

  14. Stop talking. I have words to say.

  A. little

  B. a little

  C. few

  D. a few
 

  15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

  A. hung

  B. hang

  C. hanged

  D. hanging
 

  16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

  “Oh, look, that little one in red.”

  A. a

  B. an

  C. /

  D. the
 

  17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

  A. only

  B. most important

  C. very

  D. biggest
 

  18. WTO is the short form for World Trade ___________.

  A. Organization

  B. Occupation

  C. Owner

  D. Office
 

  19. He is a man who is fond of ________ activities.

  A. outdoor

  B. outside

  C. out

  D. out of
 

  20. We should walk on the _________ not on the road.

  A. pavement

  B. street

  C. way

  D. corner
 

  21. They have many ________ including three black cats.

  A. pandas

  B. pears

  C. pets

  D. peaches
 

  22. You’re late. The manager has already came.

  A. terrible

  B. nearly

  C. terribly

  D. near
 

  23. He living in the country to the city.

  A. likes

  B. prefers

  C. enjoys

  D. loves
 

  24. There is in today’s newspaper.

  A. new anything

  B. new something

  C. anything new

  D. something new
 

  25. Help to the apples, children.

  A. you

  B. yours

  C. yourselves

  D. yourself
 

  26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

  A. Toms … my … he

  B. Tom's … mine … his

  C. Tom's … mine … him

  D. Tom's … my … his
 

  27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

  “It’s hard to say.___________ people, I think.”

  A. Million of

  B. Millions of

  C. Two millions of

  D. Two million of
 

  28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

  A. showed

  B. made out

  C. had

  D. turned out
 

  29. We had many pens, but ink.

  A. few

  B. a few

  C. not many

  D. not much
 

  30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

  A. becomes into

  B. makes into

  C. takes into

  D. turns into
 

  31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

  A. has

  B. for

  C. in

  D. with
 

  32. Have you ever why some people are left-handed.

  A. wondered

  B. thought

  C. believed

  D. expected
 

  33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

  A. give

  B. put

  C. hand

  D. point
 

  34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

  A. Pick

  B. Bring

  C. Carry

  D. Take
 

  35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

  A. take in

  B. take off

  C. take out

  D. take away
 

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案6

  1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D 11.B 12.C 13.C 14.D 15.A

  16.C 17.B 18.A 19.A 20.A 21.C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D

  31.D 32.A 33.C 34.D 35.A

  以上是关于2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(6)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(7)
下一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(5)

第二版底部图