欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(13)

发布:2020-09-10 11:22:36   点击:

  【导读】2020年江苏成考的考试时间为2020年10月24日-25日。距离江苏成人高考还剩45天时间,报考了江苏成人高考的考生们可以准备复习了。下面江苏成考网为各位考生提供2020江苏成考高起专《英语》模拟试题进行练习。

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案13

  1. There is _______ old woman in the car.

  A. / B. the

  C. a D. an
 

  2. My mother is ______. I have to look after her.

  A. in the hospital

  B. at a hospital

  C. in hospital

  D. in a hospital
 

  3. Miss Chen _____ 20 dollars buying a new handbag last week.

  A. paid B. spent

  C. cost D. took
 

  4. The teacher told the children, “It is very important _____ careful ______fire.

  A. to be; with B. is; with

  C. being; with D. to be; to
 

  5. ---_____ is Mike?

  ---I think he’s at school.

  A. who B. where

  C. what D. how
 

  6. _____ exciting film it is!

  A. what an B. what

  C. how an D. how
 

  7. John told me to ________ the pictures _______ tomorrow.

  A. take; here

  B. bring; there

  C. taking; there

  D. bring; here
 

  8. There ______ a lot of ______ in the kitchen and it was very _______.

  A. was; smoke; hot

  B. were; smokes; hot

  C. was; smoke; hotter

  D. were; smoke; hotter
 

  9. Do you ______ drive on the left in Britain?

  A. have to B. must

  C. should D. may
 

  10. It’s very hot today. Please keep the windows _______.

  A. opening B. open

  C. opens D. to open
 

  11. --- I haven’t seen Li Wei for three days. Is he ill?

  ---______. His mother told me that he was in hospital.

  A. I am afraid so

  B. I hope not

  C. I don’t hope

  D. I am afraid not
 

  12. I’d been expecting _____ letters the whole morning, but there weren’t _____ for me

  A. some, any

  B. a few, none

  C. some, one

  D. many, none
 

  13. --- I called you yesterday evening, but there was no answer.

  --- Oh. I am sorry I ____ dinner at my friend’s home.

  A. have

  B. had

  C. was having

  D. have had
 

  14. --- I was told to be here before eight.

  --- Oh, you_____. I’m sorry for not telling you that we have changed the plan.

  A. must B. can’t

  C. may D. needn’t
 

  15. ---Jimmy is leaving for a holiday.

  ---Really? Where _____ he _____?

  A. has, gone B. will, go

  C. did, go D. does, go
 

  16. ---Shall we go on working?

  ---Yes, _____ I prefer to have a rest.

  A. when B. if

  C. because D. though
 

  17. --- What delicious cakes!

  --- They would taste ____ with butter.

  A. good B. better

  C. bad D. worse
 

  18. She ______ so much ______her mother.

  A. looks; like

  B. looks; for

  C. looks; after

  D. looks forward; to
 

  19. Mr white likes to live in a ______ place.

  A. quite B. quie

  C. quick D. quietly
 

  20. Kate has a cat ______ Mimi.

  A. called B. call

  C. to call D. calling
 

  21. Xiao Ming wears a pair of glasses and always looks at people _____ his glasses.

  A. through B. on

  C. thought D. by
 

  22. I like this silk dress , and it _____ so soft and comfortable.

  A. is feeling B. feels

  C. has felt D. is felt
 

  23. Would you please drive faster? My flight is ______

  A. taking off B. getting off

  C. turning off D. putting off
 

  24. --- Can you speak French?

  --- Only _______.

  A. little B. a little

  C. few D. a few
 

  25. I can’t go with you. I have _____ to do.

  Many works

  B. a lot of works

  C. much works

  D. many work
 

  2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案13参考答案

  1 D 2 D 3 B 4 A 5 B 6 A 7 D 8 A 9 A 10 B

  11 A 12 A 13 C 14 D 15 B 16 D 17 B 18 A 19 B 20 A

  21 A 22 B 23 A 24 B 25 C

  以上是关于2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(13)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(14)
下一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(12)

第二版底部图