欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(14)

发布:2020-09-10 11:51:17   点击:

   【导读】2020年江苏成考的考试时间为2020年10月24日-25日。距离江苏成人高考还剩45天时间,报考了江苏成人高考的考生们可以准备复习了。下面江苏成考网为各位考生提供2020江苏成考高起专《英语》模拟试题进行练习。

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案14

  1. Is this the key the door?

  A. of

  B. to

  C. for

  D. from
 

  2. There a table tennis match sometime next week, isn’t there?

  A. is going to be

  B. is going to have

  C. will have

  D. will be
 

  3. She told her daughter in the street any more.

  A. to not play

  B. not to play

  C. don’t play

  D. not play
 

  4. “What’s on the desk?” “________ some glasses.”

  A. It is

  B. There is

  C. They are

  D. There are
 

  5. You can have fish meat, but you can’t have .

  A. neither…nor…both

  B. both…and…neither

  C. either…or…both

  D. either…or…neither
 

  6. There’s not work to do. I can leave soon.

  A. many

  B. a

  C. little

  D. much
 

  7. The box on the desk is made wood.

  A. of

  B. from

  C. in

  D. out
 

  8. You can’t go into the room because it yet.

       
A. isn’t cleaned

  B. not cleaned

  C. hasn’t been cleaned

  D. won’t be cleaned
 

  9. She has lunch at home on Sundays.

  A. don’t

  B. hardly

  C. doesn’t

  D. not
 

  10. What’s wrong this machine? It doesn’t work.

  A. on

  B. at

  C. of

  D. with
 

  11. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

  A. Toms … my … he

  B. Tom's … mine … his

  C. Tom's … mine … him

  D. Tom's … my … his
 

  12. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

  “It’s hard to say.___________ people, I think.”

  A. Million of

  B. Millions of

  C. Two millions of

  D. Two million of
 

  13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

  A. showed

  B. made out

  C. had

  D. turned out
 

  14. We had many pens, but ink.

  A. few

  B. a few

  C. not many

  D. not much
 

  15. The water steam when the temperature is above 100℃.

  A. becomes into

  B. makes into

  C. takes into

  D. turns into
 

  16. Of all the actresses, she speaks English __________.

  A. the most fluent

  B. most fluently

  C. better

  D. the most beautiful
 

  17. Mary and Bob _______ married on 9th April, 2009. They in love for a long time.

  A. get…are

  B. got…have been

  C. have got…were

  D. got…were
 

  18. The girl wanted her brother to turn off the TV set.

  A. afraid

  B. frightened

  C. frightening

  D. frighten
 

  19. The doctor on the boy as soon as he there.

  A. operates…gets

  B. operates…will get

  C. will operate... gets

  D. will operate…get

 
   20. The _______ soldier was sent to the field hospital.

  A. hurt

  B. wounded

  C. hurted

  D. Harmed
 

  21. The noise of the birds broke the morning’s _________.

  A. peace

  B. piece

  C. place

  D. quiet

  
 22. We went on with our work without a _______.

  A. stopping

  B. break

  C. relax

  D. hobby
 

  23. Go _________. We will help you.

  A. ahead

  B. on with

  C. over

  D. about
 

  24. This English paper is ________ once a week.

  A. public

  B. put

  C. published

  D. set
 

  25. Don’t worry about me. I’ll be back ________.

  A. before long

  B. long before

  C. for a short time
 

  D. just now

  26. They have many ________ including three black cats.

  A. pandas

  B. pears

  C. pets

  D. peaches
 

  27. You’re _______ late. The manager has already come.

  A. terrible

  B. nearly

  C. terribly

  D. near
 

  28. He living in the country to the city.

  A. likes

  B. prefers

  C. enjoys

  D. loves
 

  29. There is in today’s newspaper.

  A. new anything

  B. new something

  C. anything new

  D. something new
 

  30. Help to the apples, children.

  A. you

  B. yours

  C. yourselves

  D. yourself
 

  31. I’ll finish this work a week.

  A. in

  B. after

  C. before

  D. on
 

  32. Neither of the twins clever, I’m afraid.

  A. aren’t

  B. are

  C. isn’t

  D. is
 

  33. The ice is too thin for you to .

  A. walk

  B. walking

  C. walk on it

  D. walk on
 

  34. I’ll give it to her as soon as she back .

  A. come

  B. came

  C. will come

  D. comes
 

  35. We all carefully but we nothing.

  A. listened…listened to

  B. heard…heard

  C. listened…heard

  D. heard…listened to
 

  2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案14参考答案

  1.B 2.A 3.B 4.D 5.C 6.D 7.A 8.C 9.B 10.D

  11.B 12.B 13.D 14.D 15.D 16.B 17.B 18.B 19.C 20.B

  21.A 22.B 23.A 24.C 25.A 26.C 27.C 28.B 29.D 30.C

  31.A 32.D 33.D 34.D 35.C

  以上是关于2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(14)的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(15)
下一篇:2020江苏成考高起专《英语》练习题及答案解析(13)

第二版底部图