欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题一

发布:2020-09-23 14:44:30   点击:

  【导读】在江苏成人高考中,有很多专业都需要通过学位英语考试。为了帮助考生们顺利通过学位英语考试,学尔升江苏成考网为考生们准备了2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题供考生们联系。

  1. This is what you should bear in mind: Don't _____ a salary increase before you actually get it.

  A.hang on B.draw on C.wait on D.count on

  答案:D
 

  2. The ship's generator broke down, and the pumps had to be operated _____ instead of mechanically.

  A.artificially B.automatically C.manually D.synthetically

  答案:C
 

  3. The little girl was so frightened that she just wouldn't _____ her grip on my arm.

  A.loosen B.remove C.relieve D.dismiss

  答案:A
 

  4. He never arrives on time and my _____ is that he feels the meetings are useless.

  A.preference B.conference C.inference D.reference

  答案:C
 

  5. Mrs. Smith was so _____ about everything that no servants could please her.

  A.specific B.special C.precise D.particular

  答案:D
 

  6.Please keep an eye on my luggage, and I'll be back _____.

  A.in time

  B.in no time

  C.at one time

  D.at a time

  答案:B
 

  7.Lying in hospital, the patient _____ the outside world by watching news programs on TV every day.

  A.kept in touch with

  B.faced up

  C.turned the clock back

  D.slowed down

  答案:A
 

  8.We felt very sad when we heard the news that the _____ manager was killed in his office yesterday.

  A. respectful

  B. respectable

  C. respective

  D. respecting

  答案:B
 

  9. _____ the fog, we should have reached our destination.

  A.Because of

  B.In spite of

  C.In case of

  D.But for

  答案:D
 

  10.The children will have to _____ their play-time hours when school opens.

  A.cut in

  B.cut up

  C.cut on

  D.cut down

  答案:D

  以上是关于2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题一的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题二
下一篇: 2020年学位英语考试完型填空题强化练习及答案汇总

第二版底部图