欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题二

发布:2020-09-23 14:49:03   点击:

  【导读】在江苏成人高考中,有很多专业都需要通过学位英语考试。为了帮助考生们顺利通过学位英语考试,学尔升江苏成考网为考生们准备了2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题供考生们练习。

  1.He did not _____ staying at home as he had to do his assignment.

  A.object B. mind C.matter D. care

  答案:B
 

  2.A _____ of ships sailed into the harbour and moored at it.

  A.flock B. swarm C.crew D. fleet

  答案:D
 

  3.Education is _____ for all school-age children in many a country.

  A.voluntary B. sophisticated C.compulsory D. extensive

  答案:C
 

  4.If I take this medicine twice a day, it should _____ my cold.

  A.heal B. cure C.treat D. restore

  答案:B
 

  5._____ the window, I saw a beautiful car in front of the building.

  A.Looking through B. Looking at C. Looking into D. Looking after

  答案:A
 

  6.Retirement is obviously a very complex _____ period;and the sooner you start planning for it, the better.

  A.transformation B. transmission C.transportation D. transition

  答案:D
 

  7.The customer _____ whether the articles exhibited in the shop were for sale.

  A.acquired B. required C.inquired D. requested

  答案:C
 

  8._____ popular belief that classical music is too complex, it achieves a simplicity that only a genius can create.

  A.Subject to B. Contrary to C.Familiar to D. Similar to

  答案:B
 

  9.There is no point _____ going by car if we can't park near the theatre.

  A.for B. to C.out D. in

  答案:D
 

  10.He did go to the concert, but with much _____ because he didn't like pop music at all.

  A.appreciation B. willingness C.reluctance D. fascination

  答案:C

  以上是关于2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题二的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇:2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题三
下一篇:2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题一

第二版底部图