欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院https://www.jseea.cn/为准。

老师号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题五

发布:2020-09-23 15:20:42   点击:

  【导读】在江苏成人高考中,有很多专业都需要通过学位英语考试。为了帮助考生们顺利通过学位英语考试,学尔升江苏成考网为考生们准备了2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题供考生们练习。

  1. We’re late. I expect the film _____ by the time we get to the cinema.

  A. had already started B. have already started

  C. will already have started

  D. D. have already been started

  答案:C
 

  2. Mary _____ in the garden when it began to rain.

  A. was walking B. walked C. walking D. had walked

  答案:A
 

  3. When the mixture ________, it will give off a powerful force.

  A. will heat B. will be heated C. is heated D. has heated

  答案:C
 

  4. English ____ in a new way at my college in the past few years.

  A. has been teaching B. was being taught C. has been taught D. had been taught

  答案:C
 

  5.Smith is to study medicine as soon as he _______ military services.

  A. will finish B. has finished C. finish D. would finish

  答案:B
 

  6. Please be sure to telephone me the next time you ______.

  A. will come B. would come C. shall come D. come

  答案:D
 

  7. All the machines _____ by the end of the following week.

  A. were repaired B. will be paid C. have been repaired D. will have been repaired

  答案:D
 

  8. When I got to the top of the mountain, the sun _______.

  A. shone B. shines C. has shone D. was shining

  答案:D
 

  9. Return the book immediately to the library as soon as you ______ with it.

  A. finish B. are finished C. have finished D. are finishing

  答案:A
 

  10. Let’s go to the cinema tonight. I _____ for you at the gate.

  A. wait B. are finished C. have finished D. are finishing

  答案:B

  以上是关于2020年学位英语考试完型填空题强化练习及答案五的相关内容,考生如果想获取更多关于成人高考学历的相关资讯,如2020年江苏省成人高考网报方式、考试时间、报名条件、试题资料、相关新闻等,敬请关注学尔升江苏成考网。

上一篇: 2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题汇总
下一篇:2020年成人学位英语考试词汇语法常见习题四

第二版底部图